Видео анализа на Пиратите од Карибите + јазичиња
Ukulele

Видео анализа на Пиратите од Карибите + јазичиња

Едно од најпопуларните видеа на интернет. Сè е многу достапно и разбирливо. Погоден дури и за почетници, само треба да се обидете.

шоу MONICA Ukulele Разбор#1 - Ханс Цимер - Тој е пират (туторијал ENG subs Fingerstyle)

Табовите може да се преземат подолу.

Видео анализа на Пиратите од Карибите + јазичиња

Овие јазичиња и видеа се за стандардно подесување на укулеле. За среќни сопственици на низок G (четвртата низа е за октава пониска), следните јазичиња се погодни:

Видео анализа на Пиратите од Карибите + јазичиња

Оставете Одговор