Полека паѓа од Глен Хансард и Маркета Ирглова (навлака за укулеле) - Томоки
Ukulele

Полека паѓа од Глен Хансард и Маркета Ирглова (навлака за укулеле) - Томоки

За сите љубители на филмот „Еднаш“ (Еднаш) и не само  🙂 Многу квалитетна, едноставно магична изведба на главната тема – Falling Slowly од Глен Хансард и Маркета Ирглова од несомнено многу талентираниот музичар Томоки Сато.

ЕДНАШ-Полека паѓа од Глен Хансард и Маркета Ирглова (каверица за укулеле) - Томоки

Оставете Одговор